• лош (прид.) и (сврз.)
  • лош (прид.) ако (сврз.)
  • лош (прид.) бидејќи (сврз.)
  • лош (прид.) да (сврз.)
  • лош (прид.) или (сврз.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК