• неправилен (прид.) заклучок (имн.)
  • неправилен (прид.) круг (имн.)
  • неправилен (прид.) декомпонирање (имн.)
  • неправилен (прид.) значење (имн.)
  • неправилен (прид.) меморија (имн.)
  • неправилен (прид.) став (имн.)
  • неправилен (прид.) циклус (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК