• неубав (прид.) работа (имн.)
  • неубав (прид.) збор (имн.)
  • неубав (прид.) краснопис (имн.)
  • неубав (прид.) однос (имн.)
  • неубав (прид.) пат (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК