• ограничен (прид.) временски (прид.)
  • ограничен (прид.) географија (прид.)
  • ограничен (прид.) долготраен (прид.)
  • ограничен (прид.) мисловен (прид.)
  • ограничен (прид.) национален (прид.)
  • ограничен (прид.) перспективен (прид.)
  • ограничен (прид.) јавен (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК