• пламен (прид.) јазик (имн.)
 • пламен (прид.) збор (имн.)
 • пламен (прид.) ноздра (имн.)
 • пламен (прид.) повик (имн.)
 • пламен (прид.) јад (имн.)
 • пламен (прид.) говор (имн.)
 • пламен (прид.) знаме (имн.)
 • пламен (прид.) кадра (имн.)
 • пламен (прид.) кајче (имн.)
 • пламен (прид.) коса (имн.)
 • пламен (прид.) кошула (имн.)
 • пламен (прид.) навивач (имн.)
 • пламен (прид.) навреденост (имн.)
 • пламен (прид.) обрач (имн.)
 • пламен (прид.) око (имн.)
 • пламен (прид.) поглед (имн.)
 • пламен (прид.) стих (имн.)
 • пламен (прид.) стихија (имн.)
 • пламен (прид.) тркач (имн.)
 • пламен (прид.) јазиче (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК