• површен (прид.) поглед (имн.)
 • површен (прид.) впечаток (имн.)
 • површен (прид.) заклучок (имн.)
 • површен (прид.) итрина (имн.)
 • површен (прид.) коментар (имн.)
 • површен (прид.) култура (имн.)
 • површен (прид.) материјал (имн.)
 • површен (прид.) начин (имн.)
 • површен (прид.) плагијатор (имн.)
 • површен (прид.) работа (имн.)
 • површен (прид.) разлика (имн.)
 • површен (прид.) разноликост (имн.)
 • површен (прид.) трепет (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК