• подмолен (прид.) начин (имн.)
 • подмолен (прид.) татнеж (имн.)
 • подмолен (прид.) цицач (имн.)
 • подмолен (прид.) алчност (имн.)
 • подмолен (прид.) болка (имн.)
 • подмолен (прид.) вир (имн.)
 • подмолен (прид.) глас (имн.)
 • подмолен (прид.) замка (имн.)
 • подмолен (прид.) заседа (имн.)
 • подмолен (прид.) звук (имн.)
 • подмолен (прид.) клевета (имн.)
 • подмолен (прид.) лукав (имн.)
 • подмолен (прид.) млака (имн.)
 • подмолен (прид.) насмевка (имн.)
 • подмолен (прид.) обожавател (имн.)
 • подмолен (прид.) око (имн.)
 • подмолен (прид.) оморина (имн.)
 • подмолен (прид.) приврзаност (имн.)
 • подмолен (прид.) пристан (имн.)
 • подмолен (прид.) работа (имн.)
 • подмолен (прид.) свиња (имн.)
 • подмолен (прид.) тренд (имн.)
 • подмолен (прид.) удар (имн.)
 • подмолен (прид.) уривач (имн.)
 • подмолен (прид.) цел (имн.)
 • подмолен (прид.) шум (имн.)
 • подмолен (прид.) јад (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК