• скотски (прид.) живот (имн.)
  • скотски (прид.) манекен (имн.)
  • скотски (прид.) улица (имн.)
  • скотски (прид.) шема (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК