• среден (прид.) во (предл.)
  • среден (прид.) од (предл.)
  • среден (прид.) по (предл.)
  • среден (прид.) помеѓу (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК