• среден (прид.) стручен (прид.)
  • среден (прид.) германски (прид.)
  • среден (прид.) балетски (прид.)
  • среден (прид.) граѓански (прид.)
  • среден (прид.) партиски (прид.)
  • среден (прид.) технички (прид.)
  • среден (прид.) шеесетти (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК