• убав (прид.) како (прил.)
 • убав (прид.) едновремен (прил.)
 • убав (прид.) кога (прил.)
 • убав (прид.) навидум (прил.)
 • убав (прид.) одново (прил.)
 • убав (прид.) помалку (прил.)
 • убав (прид.) речиси (прил.)
 • убав (прид.) само (прил.)
 • убав (прид.) сега (прил.)
 • убав (прид.) секогаш (прил.)
 • убав (прид.) широко (прил.)
 • убав (прид.) што (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК