• уреден (прид.) простор (имн.)
 • уреден (прид.) ресторан (имн.)
 • уреден (прид.) фризура (имн.)
 • уреден (прид.) алеја (имн.)
 • уреден (прид.) барање (имн.)
 • уреден (прид.) виза (имн.)
 • уреден (прид.) гробишта (имн.)
 • уреден (прид.) документација (имн.)
 • уреден (прид.) доставка (имн.)
 • уреден (прид.) излог (имн.)
 • уреден (прид.) куп (имн.)
 • уреден (прид.) момчак (имн.)
 • уреден (прид.) навик (имн.)
 • уреден (прид.) нарација (имн.)
 • уреден (прид.) отвор (имн.)
 • уреден (прид.) парк (имн.)
 • уреден (прид.) паркинг (имн.)
 • уреден (прид.) плац (имн.)
 • уреден (прид.) покана (имн.)
 • уреден (прид.) пријавување (имн.)
 • уреден (прид.) ракопис (имн.)
 • уреден (прид.) расписка (имн.)
 • уреден (прид.) редица (имн.)
 • уреден (прид.) стан (имн.)
 • уреден (прид.) тоалет (имн.)
 • уреден (прид.) транзиција (имн.)
 • уреден (прид.) човек (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК