• уреден (прид.) ерген (прид.)
  • уреден (прид.) нов (прид.)
  • уреден (прид.) санитарен (прид.)
  • уреден (прид.) темен (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК