• скопски (прид.) андерграунд (имн.)
  • автентичен (прид.) андерграунд (имн.)
  • американски (прид.) андерграунд (имн.)
  • извонреден (прид.) андерграунд (имн.)
  • ингениозен (прид.) андерграунд (имн.)
  • кревок (прид.) андерграунд (имн.)
  • македонски (прид.) андерграунд (имн.)
  • прв (прид.) андерграунд (имн.)
  • руски (прид.) андерграунд (имн.)
  • свој (прид.) андерграунд (имн.)
  • таканаречен (прид.) андерграунд (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК