• друг (прид.) кауш (имн.)
  • соседен (прид.) кауш (имн.)
  • празен (прид.) кауш (имн.)
  • прв (прид.) кауш (имн.)
  • смрден (прид.) кауш (имн.)
  • смрдлив (прид.) кауш (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК