• компјутерски (прид.) корпорација (имн.)
  • мултинационален (прид.) корпорација (имн.)
  • приватен (прид.) корпорација (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК