• мој (прид.) спокојство (имн.)
  • голем (прид.) спокојство (имн.)
  • ваш (прид.) спокојство (имн.)
  • наш (прид.) спокојство (имн.)
  • загадочен (прид.) спокојство (имн.)
  • изгубен (прид.) спокојство (имн.)
  • исламски (прид.) спокојство (имн.)
  • нужен (прид.) спокојство (имн.)
  • свој (прид.) спокојство (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК