• броен (прид.) ограничен (прид.)
  • ваков (прид.) ограничен (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК