• грозен (прид.) подмолен (прид.)
  • негов (прид.) подмолен (прид.)
  • свој (прид.) подмолен (прид.)
  • сликовито (прид.) подмолен (прид.)
  • тежок (прид.) подмолен (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК