• свој (прид.) скришен (прид.)
  • друг (прид.) скришен (прид.)
  • мистериозен (прид.) скришен (прид.)
  • мој (прид.) скришен (прид.)
  • незаборавен (прид.) скришен (прид.)
  • нејзин (прид.) скришен (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК