• законски (прид.) уреден (прид.)
  • бетонски (прид.) уреден (прид.)
  • ваш (прид.) уреден (прид.)
  • вистински (прид.) уреден (прид.)
  • минималист (прид.) уреден (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК