• постојано (прил.) игра (гл.)
 • како (прил.) игра (гл.)
 • така (прил.) игра (гл.)
 • често (прил.) игра (гл.)
 • што (прил.) игра (гл.)
 • безгрижен (прил.) игра (гл.)
 • воопшто (прил.) игра (гл.)
 • груб (прил.) игра (гл.)
 • добро (прил.) игра (гл.)
 • кога (прил.) игра (гл.)
 • многу (прил.) игра (гл.)
 • напати (прил.) игра (гл.)
 • најчесто (прил.) игра (гл.)
 • некогаш (прил.) игра (гл.)
 • непристоен (прил.) игра (гл.)
 • несигурно (прил.) игра (гл.)
 • одново (прил.) игра (гл.)
 • подалеку (прил.) игра (гл.)
 • само (прил.) игра (гл.)
 • сега (прил.) игра (гл.)
 • уште (прил.) игра (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК