• инстинктивно (прил.) копнее (гл.)
  • лудо (прил.) копнее (гл.)
  • многу (прил.) копнее (гл.)
  • молкома (прил.) копнее (гл.)
  • некако (прил.) копнее (гл.)
  • полека (прил.) копнее (гл.)
  • потајно (прил.) копнее (гл.)
  • сега (прил.) копнее (гл.)
  • секогаш (прил.) копнее (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК