• годинава (прил.) организира (гл.)
  • дома (прил.) организира (гл.)
  • како (прил.) организира (гл.)
  • навреме (прил.) организира (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК