• навистина (прил.) претстави (гл.)
 • веќе (прил.) претстави (гл.)
 • секогаш (прил.) претстави (гл.)
 • веројатно (прил.) претстави (гл.)
 • визуелно (прил.) претстави (гл.)
 • денес (прил.) претстави (гл.)
 • дословен (прил.) претстави (гл.)
 • несомнен (прил.) претстави (гл.)
 • очигледно (прил.) претстави (гл.)
 • посебно (прил.) претстави (гл.)
 • слободно (прил.) претстави (гл.)
 • точно (прил.) претстави (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК