• денес (прил.) привлече (гл.)
  • најмногу (прил.) привлече (гл.)
  • повторно (прил.) привлече (гл.)
  • посебно (прил.) привлече (гл.)
  • секогаш (прил.) привлече (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК