• цврсто (прил.) реши (гл.)
 • затоа (прил.) реши (гл.)
 • тогаш (прил.) реши (гл.)
 • веќе (прил.) реши (гл.)
 • кога (прил.) реши (гл.)
 • конечно (прил.) реши (гл.)
 • најпосле (прил.) реши (гл.)
 • свесно (прил.) реши (гл.)
 • што (прил.) реши (гл.)
 • веднаш (прил.) реши (гл.)
 • дефинитивно (прил.) реши (гл.)
 • еднаш (прил.) реши (гл.)
 • зошто (прил.) реши (гл.)
 • навистина (прил.) реши (гл.)
 • наполно (прил.) реши (гл.)
 • најпрвин (прил.) реши (гл.)
 • одамна (прил.) реши (гл.)
 • одненадеж (прил.) реши (гл.)
 • прво (прил.) реши (гл.)
 • рано (прил.) реши (гл.)
 • сега (прил.) реши (гл.)
 • случајно (прил.) реши (гл.)
 • спонтано (прил.) реши (гл.)
 • така (прил.) реши (гл.)
 • таму (прил.) реши (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК