• особено (прил.) задоволство (имн.)
 • чудно (прил.) задоволство (имн.)
 • видлив (прил.) задоволство (имн.)
 • нескриен (прил.) задоволство (имн.)
 • нескриено (прил.) задоволство (имн.)
 • необично (прил.) задоволство (имн.)
 • посебно (прил.) задоволство (имн.)
 • тивко (прил.) задоволство (имн.)
 • болен (прил.) задоволство (имн.)
 • груб (прил.) задоволство (имн.)
 • дополнителен (прил.) задоволство (имн.)
 • душевен (прил.) задоволство (имн.)
 • жесток (прил.) задоволство (имн.)
 • интензивен (прил.) задоволство (имн.)
 • искрено (прил.) задоволство (имн.)
 • креативен (прил.) задоволство (имн.)
 • културно (прил.) задоволство (имн.)
 • меланхоличен (прил.) задоволство (имн.)
 • мисловен (прил.) задоволство (имн.)
 • мистичен (прил.) задоволство (имн.)
 • млако (прил.) задоволство (имн.)
 • морален (прил.) задоволство (имн.)
 • негативно (прил.) задоволство (имн.)
 • неискажлив (прил.) задоволство (имн.)
 • непознат (прил.) задоволство (имн.)
 • пожртвуван (прил.) задоволство (имн.)
 • понизно (прил.) задоволство (имн.)
 • предвремен (прил.) задоволство (имн.)
 • премалку (прил.) задоволство (имн.)
 • притаен (прил.) задоволство (имн.)
 • сериозно (прил.) задоволство (имн.)
 • суетно (прил.) задоволство (имн.)
 • телесно (прил.) задоволство (имн.)
 • тихо (прил.) задоволство (имн.)
 • толку (прил.) задоволство (имн.)
 • чудесно (прил.) задоволство (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК