• единствено (прил.) треска (имн.)
  • како (прил.) треска (имн.)
  • малку (прил.) треска (имн.)
  • небаре (прил.) треска (имн.)
  • повеќе (прил.) треска (имн.)
  • сега (прил.) треска (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК