• како (прил.) ѓавол (имн.)
  • само (прил.) ѓавол (имн.)
  • вака (прил.) ѓавол (имн.)
  • небаре (прил.) ѓавол (имн.)
  • повеќе (прил.) ѓавол (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК