• толку (прил.) лош (прид.)
 • многу (прил.) лош (прид.)
 • вака (прил.) лош (прид.)
 • доста (прил.) лош (прид.)
 • дотолку (прил.) лош (прид.)
 • ептен (прил.) лош (прид.)
 • колку (прил.) лош (прид.)
 • малку (прил.) лош (прид.)
 • навистина (прил.) лош (прид.)
 • олку (прил.) лош (прид.)
 • прилично (прил.) лош (прид.)
 • само (прил.) лош (прид.)
 • секогаш (прил.) лош (прид.)
 • сосема (прил.) лош (прид.)
 • стандардно (прил.) лош (прид.)
 • ужасно (прил.) лош (прид.)
 • што (прил.) лош (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК