• доста (прил.) ограничен (прид.)
  • мошне (прил.) ограничен (прид.)
  • сосем (прил.) ограничен (прид.)
  • дискретно (прил.) ограничен (прид.)
  • драматично (прил.) ограничен (прид.)
  • премногу (прил.) ограничен (прид.)
  • релативно (прил.) ограничен (прид.)
  • строго (прил.) ограничен (прид.)
  • толку (прил.) ограничен (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК