• исто (прил.) скришен (прид.)
  • како (прил.) скришен (прид.)
  • повеќе (прил.) скришен (прид.)
  • толку (прил.) скришен (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК