• нецелосен (прил.) среден (прид.)
  • прилично (прил.) среден (прид.)
  • убаво (прил.) среден (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК