• толку (прил.) убав (прид.)
 • многу (прил.) убав (прид.)
 • колку (прил.) убав (прид.)
 • ретко (прил.) убав (прид.)
 • чудесно (прил.) убав (прид.)
 • навистина (прил.) убав (прид.)
 • олку (прил.) убав (прид.)
 • посебно (прил.) убав (прид.)
 • само (прил.) убав (прид.)
 • неколку (прил.) убав (прид.)
 • вака (прил.) убав (прид.)
 • доста (прил.) убав (прид.)
 • еднаков (прил.) убав (прид.)
 • како (прил.) убав (прид.)
 • мошне (прил.) убав (прид.)
 • некогаш (прил.) убав (прид.)
 • понатаму (прил.) убав (прид.)
 • премногу (прил.) убав (прид.)
 • така (прил.) убав (прид.)
 • чудно (прил.) убав (прид.)
 • вечен (прил.) убав (прид.)
 • вообичаено (прил.) убав (прид.)
 • впечатлив (прил.) убав (прид.)
 • грдо (прил.) убав (прид.)
 • десно (прил.) убав (прид.)
 • дрско (прил.) убав (прид.)
 • еднакво (прил.) убав (прид.)
 • едноставен (прил.) убав (прид.)
 • крупно (прил.) убав (прид.)
 • малку (прил.) убав (прид.)
 • невидено (прил.) убав (прид.)
 • необично (прил.) убав (прид.)
 • неописливо (прил.) убав (прид.)
 • овде (прил.) убав (прид.)
 • онака (прил.) убав (прид.)
 • повеќе (прил.) убав (прид.)
 • потоа (прил.) убав (прид.)
 • различно (прил.) убав (прид.)
 • рано (прил.) убав (прид.)
 • раскошно (прил.) убав (прид.)
 • совршено (прил.) убав (прид.)
 • специјално (прил.) убав (прид.)
 • што (прил.) убав (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК