• веднаш (прил.) штом (сврз.)
 • секогаш (прил.) штом (сврз.)
 • само (прил.) штом (сврз.)
 • готово (прил.) штом (сврз.)
 • еднаш (прил.) штом (сврз.)
 • заборавено (прил.) штом (сврз.)
 • конечно (прил.) штом (сврз.)
 • набргу (прил.) штом (сврз.)
 • навечер (прил.) штом (сврз.)
 • ноќе (прил.) штом (сврз.)
 • онака (прил.) штом (сврз.)
 • отпорано (прил.) штом (сврз.)
 • оттогаш (прил.) штом (сврз.)
 • полесен (прил.) штом (сврз.)
 • секојпат (прил.) штом (сврз.)
 • сериозно (прил.) штом (сврз.)
 • сношти (прил.) штом (сврз.)
 • страшно (прил.) штом (сврз.)
 • токму (прил.) штом (сврз.)
 • утредента (прил.) штом (сврз.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи