• штом (сврз.) мој (прид.)
  • штом (сврз.) еден (прид.)
  • штом (сврз.) јак (прид.)
  • штом (сврз.) логика (прид.)
  • штом (сврз.) македонски (прид.)
  • штом (сврз.) млад (прид.)
  • штом (сврз.) нивен (прид.)
  • штом (сврз.) сам (прид.)
  • штом (сврз.) сеизедлив (прид.)
  • штом (сврз.) студен (прид.)
  • штом (сврз.) тамошниот (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи