• штом (сврз.) толку (прил.)
 • штом (сврз.) веќе (прил.)
 • штом (сврз.) така (прил.)
 • штом (сврз.) вака (прил.)
 • штом (сврз.) еднаш (прил.)
 • штом (сврз.) повторно (прил.)
 • штом (сврз.) веднаш (прил.)
 • штом (сврз.) внимателно (прил.)
 • штом (сврз.) како (прил.)
 • штом (сврз.) многу (прил.)
 • штом (сврз.) овде (прил.)
 • штом (сврз.) одново (прил.)
 • штом (сврз.) олку (прил.)
 • штом (сврз.) премногу (прил.)
 • штом (сврз.) престрашено (прил.)
 • штом (сврз.) таму (прил.)
 • штом (сврз.) трипати (прил.)
 • штом (сврз.) убаво (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи