• да (сврз.) секне (гл.)
  • бидејќи (сврз.) секне (гл.)
  • дека (сврз.) секне (гл.)
  • и (сврз.) секне (гл.)
  • па (сврз.) секне (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК