• и (сврз.) ангел (имн.)
  • дали (сврз.) ангел (имн.)
  • или (сврз.) ангел (имн.)
  • дека (сврз.) ангел (имн.)
  • ниту (сврз.) ангел (имн.)
  • па (сврз.) ангел (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК