• и (сврз.) околност (имн.)
  • или (сврз.) околност (имн.)
  • меѓутоа (сврз.) околност (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК