• и (сврз.) ѓавол (имн.)
  • ама (сврз.) ѓавол (имн.)
  • или (сврз.) ѓавол (имн.)
  • дека (сврз.) ѓавол (имн.)
  • зашто (сврз.) ѓавол (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК