• и (чест.) око (имн.)
  • ни (чест.) око (имн.)
  • само (чест.) око (имн.)
  • барем (чест.) око (имн.)
  • а (чест.) око (имн.)
  • ти (чест.) око (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК