• и (чест.) ѓавол (имн.)
  • ли (чест.) ѓавол (имн.)
  • зер (чест.) ѓавол (имн.)
  • ни (чест.) ѓавол (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК