кутне (гл.) - авион (имн.)

Бата Живоиновиќ во филмот Големиот транспорттипот со обична пушка кутнува авион.
„Филтер Југославија“ од Константин Петровски (2008)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК