појави (гл.) - полицаец (имн.)

Кога доаѓаат до мене, едниот ме шутка да ме преврти.
„Синовски татковци“ од Димитар Солев (2006)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК