андерграунд (имн.) - движење (имн.)

Андерграунд движењето кое вистински дејствува во андерграундот, едноставно не смее себеси да си дозволи никаква гласна униформа“, рече во една прилика.
„МАРГИНА бр. 11-12“ (1995)