андерграунд (имн.) - книга (имн.)

Во животот може да прочитате иљадници контролирани наслови кои системот ќе ги наметне, но за да ја разоткриете правата вистина доволни ќе ви бидат само десетина андерграунд книги.
„Двоглед“ од Горан Јанкуловски (2011)