андерграунд (имн.) - списание (имн.)

Гронинг: Тоа беше единственото андерграунд списание, така што еден ден влегов во канцеларијата на Холивуд Булевар, а рецепционерот седеше таму викајќи „Немој да работиш за овие копилиња!
„МАРГИНА 22“ (1995)