андерграунд (имн.) - стрип (имн.)

После неколку месеци Лабрис повторно живна, во Лифт, првиот и единствен стрип часопис посветен на уметничкиот и андерграунд стрип во нашата мала држава.
„МАРГИНА бр. 26-28“ (1996)